Geile verhalen

Heerlijke Turkse Slet Fatima En Mijn Geile Zus Neuken In Een Trio

Werd  met een super fijne  en  super mooie meid verrast op mijn slaapkamer waar haar prachtige borsten niet te missen waren voor mij .  Is het een beetje je de juiste maat ????

MMMM bent super leuke en prachtige jonge meid en wil dan ook maar wat graag zo eens lekker samen eens heerlijk samen met jou onder mijn Regendouche en zal je eens lekker  laten voelen wat mooie stuk mannelijk vlees voor je in mijn Boss  boxer heb zitten ……

Wow  je bent zeer  zeker lekker  daar tussen je benen en niet echt klein van Piemel hoop dat het wel allemaal naar binnen kan bij mij is dikke twee jaar terug dat ik daar een LUL heb mogen voelen .

Nou wacht jij maar eens af lekker ding van mij reken maar van YES dat hij gaat passen daar bij jou zag net bij het naar boven lopen al dat je mooie strakke dame  bent ,  Ja   ben niet de meid die met elke  knul het bed in duikt …….

Krijg binnen de kortste keren een knal harde Penis van dit lekker jonge ding die  gewoon pijp doet zo hard als hij  is , OOOOO weet je wel hoe lekker hij tegen mijn billetjes aan drukt mannetje .

Nou daar zal je zeker te weten niks mee te kort gaan komen zo direct onder de douche hier naast lopen naar de Badkamer   waar SUUS een joekel van een ROOD hartje heeft neergelegd  zonder enige tekst er op ,Kijk dat is nou echt weer een stoute streek van mijn   fijne en super leuke collega en jou eigen vlees en bloed  die meid  is gewoon T O P  griet en  net zo lief als jij …..

Ben gewoon sinds dat je onlangs binnen kwam bij mijn WINE speciaal zaak weg van jou en vond dat ik maar eens wat terug moest doen voor haar met de mooie fles  wat nadere bleek voor jou PA  te zijn krijg geen tweede kans voor een 1  indruk toch zo is het spreekwoord toch .

Klopt echt hellemaal hoor en vond je van verhalen van haar al top kerel maar dat je zo lekker & lief bent om mij jou  boven etage te gunnen is echt niet normaal voor mij en zou niks liever willen dan eens lekker meerdere  keren per week met jou te kunnen genieten van het spel van ADAM & E V A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *