Geile verhalen

MILF neuken

Ik ken mijn Linda nu al dik 4 jaar. Ze is echt de liefde van mijn dromen en op seksgebied klikken we net zo goed als daar buiten. Als 18 jarig jochie heb je toch een voorstelling hoe de ideale sekspartner eruit moet zien en wat ze allemaal wil en doet in bed. Je denkt dan dat seks en liefde 2 verschillende dingen zijn. Met Linda weet ik dat het juist niet zo is. De seks is pas echt goed als je van elkaar houd en als je zo seks kunt hebben dan kun je ook echt open zijn en elkaar vertrouwen. Dat is een wisselwerking. Ik was lang getrouwd met iemand die zo zeker niet was maar je denkt dat het zo hoort. Wie heeft er nou echt een sekspartner die helemaal bij je past ? Je hoort en leest dat vrouwen minder zin hebben, dat huwelijken qua seks uitblussen dus je denkt ach, er zijn belangrijkere dingen.

Toen ik 48 was ben ik eigenlijk plotsklaps gescheiden en heb totaal met mijn vorige leven gebroken en ben Linda tegen gekomen. Via internet eerst appen en toen appte ze zo open over seks en stuurde ze filmpjes dat ze masturbeerde. Ik dacht dat het nep was en bleef voorzichtig.

Uiteindelijk spraken we af op station Maashaven in Rotterdam en zenuwachtig wachte ik op haar. Ze kwam de trap aflopen en ze deed me stilvallen, in één klap wist ik dat dit de vrouw van mijn dromen was. Ik had uiteraard een roos meegenomen en we liepen gearmd het station uit naar het Art Hotel wat daar naast ligt. Ik had daar een kamer genomen en eenmaal daar aangekomen praatte we wat, maar al snel zoende we en nog sneller kleedde zij zich uit tot haar rode ondergoed. Een brok in me keel want wat was ze mooi, blauwe frisse ogen, staartje en een prachtig figuur. Vooral haar heupen en kont zijn perfect. Zoals ik had verteld was seks zoals het hoort al heel lang niet meer in mijn leven en de zenuwen sloegen een beetje toe. Toen ons ondergoed uit was gingen we op de bank al snel in een standje 69. Ze heeft een echt mooi roze kutje zonder fratsen en ze smaakt heerlijk en terwijl ze aan mijn lul zuigt, lik en slurp ik aan haar poesje. Als ze echter op me pik wil gaan zitten krijg ik een slappe door de zenuwen. Vond ze totaal niet erg en we kropen lekker bij elkaar in bed. We ervaarde allebei iets wat we al heel lang niet meer hadden gehad, gewoon liefde en rust dus. We probeerde nog leven te krijgen in Harry maar dat lukte niet meer, tijdens dat proberen befte ik haar wel heerlijk en ik ben wel een liefhebber dus het was prima. Na nog een lekkere lange knuffelsessie moesten we gaan aankleden maar toen ik haar zo zag staan kreeg ik toch een stijve, wat een lijf en ze keek me aan terwijl ik me aftrok terwijl we heel dicht bij elkaar stonden. Ze kreunde toen ik op haar buik en heupen klaarspoot. Toch nog gelukt … We namen innig afscheid en ik reed naar huis met de Ramones hard aan. In mijn achterhoofd spookte wel de angst dat ze mij nooit meer wilde zien, maar het contact via KIK bleef en ze had het heerlijk gehad. Geliefd worden en mooi gevonden worden waren dingen die ze nooit zo had ervaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *