Geile verhalen

Drie dames in een spannend sexverhaaltje

Daar stonden we dan, aangeschoten in de discotheek met een wodka sprite in mijn handen. Samen met mijn vriendin (Eva) op de dansvloer. Ineens viel mijn blik op een super mooie dame met dikke tieten en een tanktop die te klein was waardoor ik haar mooie buikje kon zien. Er was duidelijk een reden dat haar tanktop zo klein was, want ze had een super strak buikje. Later zouden wij dit meisje leren kennen als Laura de stoeipoes.

Spannend sexverhaaltje vervolg
Mijn vriendin kneep heel hard in mijn kont en gaf een teken richting het meisje dat we allebei zagen staan. Ik kneep terug in haar bil en fluisterde in haar oren: ”Laten we er op af gaan” fluisterde ik met een glimlach op mijn gezicht. Ik liep naar der toe en begon met der te dansen. Er kwam een glimlach op haar gezicht. Na een tijdje samen dansen kwam mijn vriendin Eva er ook bij. We dansen met zijn drieën. Ik vroeg of de dames nog wat wouden drinken en haalde een paar drankjes voor hun en mijzelf. De tijd vloog voorbij en de drankjes tikte ook aan. We waren alle drie al aardig bezopen en de club ging bijna dicht. Ik zoende Laura op haar mond, ik voelde dat ze het lekker vond en ze begon mij terug te zoenen. Eva begon aan de kont van Laura te zitten en Laura leek ervan te genieten. Ik fluisterde in de oren van Laura: ”Ga je vanavond meer naar ons appartement?” en keek haar aan met een stoute blik. Ze antwoorden meteen, ja is goed!

De club ging sluiten en we gingen naar buiten nog even wat kletsen voordat we richting ons appartement liepen. Drie dronken/aangeschoten meiden daar stonden we dan. Lachen, gieren brullen en een vleugje liefde hing in de lucht. God wat is Laura toch een lekkerding. Dikke tieten, ik schat een D cup en een strak buikje met een mooie navelpiercing en om het af te maken een flinke kont! We kwamen aan bij ons appartement en ik vroeg of de dames nog een drankje wouden om te afteren, ze stemde in en zodoende namen we nog wat drank alsof we nog niet genoeg op hadden deze avond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *