Geile verhalen

Super hete seks met mijn zwager

Het is inmiddels iets meer dan een week geleden dat Kevin en ik geile seks hadden. Ik kan er niks aan doen maar kon echt aan niks anders denken en elke keer als ik er weer aan terug denk wordt ik weer helemaal warm en mijn kutje weer kletsnat. Via de app hebben we dit weekend weer afgesproken ook al weten we allebei dat dit verkeerd is maken we elkaar zo ontzettend geil dat ons schuldgevoel compleet naar de achtergrond verdwijnt.
Het is bijna zover, over een uurtje zie ik Kevin weer. Ik heb zo erg naar hem verlangt. Gedoucht en geschoren sta ik voor mijn kledingkast in de ene hand een lichtroze lingerie setje en in de andere een kanten zwarte, naar lang twijfelen besluit ik toch om voor de roze te gaan. Ik besloot om erover heen een zwart kort strak jurkje aan te trekken waar mijn rondingen mooi in uit komen. Nadat ik mijn make-up en haar heb gedaan zie ik dat het nog 10 minuten duurt voor Kevin er is, ik kan er niks aan doen maar ik hou van de spanning die het met zich mee brengt, het lijkt wel alsof dat alles extra geil maakt.

Voorspel
Snel ga ik naar beneden om nog een sigaretje te roken. enkele secondes nadat ik mijn peuk heb aangestoken hoor ik de deurbel. Ik weet niet hoe snel ik de deur open moest doen. Daar staat hij, zijn haar netjes met gel naar achter gekamt een grijze spijkerbroek en een strak wit blousje waar zijn brede armen mooi in uitkomen. Hmm wat ziet hij er ontzettend geil uit. Ik kan niet wachten om de kleren van zijn lijf te trekken.
‘Hey wat zie je er sexy uit’ zegt hij glimlachend.
‘hallooo, anders jij wel hoor!’ zeg ik al blozend.
Snel lopen we naar binnen en we kletsen over hoe de afgelopen week is vergaan. Hij vertelt me hoe blij hij was met de sexy fotos die ik hem van de week gestuurd had toen hij aan het werk was. Ik kwam dichterbij hem zitten en begon hem vurig te zoenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *